Kudika
12 August 2009

Chiar daca nu ai apucat sa iti planuiesti vacanta pana acum, chiar daca bugetul tau este limitat, ai ocazia sa gasesti o oferta perfecta pentru tine printre ofertele de ultim moment: ofertele SPECIALE.

Chiar daca nu ai apucat sa iti planuiesti vacanta pana acum, chiar daca bugetul tau este limitat, ai ocazia sa gasesti o oferta perfecta pentru tine printre ofertele de ultim moment: ofertele SPECIALE.

Zodiacul grecesc: ce fiinta mitologica te reprezinta

Cand noi, cei de la Klever Travel, avem o astfel de oferta o promovam in sectiunile noastre de Last Minute si Oferte Speciale. Si ne-am hotarat, acum la inceput de August, sa adunam in acest articol ofertele Last Minute si ofertele SPECIALE valabile in luna august (unele chiar si in septembrie).
Daca va interesaza sa rezervati un loc in vreuna dintre aceste Vacante va sugeram sa ne contactati imediat fiindca Ofertele de tip Last Minute se refera la ultimile locuri disponibile pentru plecari in zilele urmatoare. Si pe cat de repede apar pe atat de rapid se si vand.

Gasiti mai jos o lista cu cele mai atractive oferte pe care vi le punem la dispozitie saptamana aceasta:

1. BULGARIA

Albena este una dintre cele mai cautate statiuni bulgaresti de catre turistii romani. Dat fiind ca este criza, hotelierii si tour-operatorii bulgari vin in intampinarea cererii pietei si lanseaza noi oferte speciale de tipul:

- NO NAME - Numele hotelului unde turistii vor fi repartizati va fi confirmat cu 3 zile inainte de check-in. Nu se poate solicita dinainte un anumit tip de camera sau de vedere la mare/parc.
- ACTIV - Numele hotelului rezervat va fi transmis cu maxim 3 zile inainte de check-in. Pentru VITA PARK - cazarea se poate realiza in hotelul Vita Park sau Vilele Vita Park. Distributia pe camere este doar responsabilitatea receptiei hotelurilor in momentul cazarii. Tarifele afisate sunt in principal pentru camerele Economy (perioada 27.08 - 10.09, camere mai mici, eventual la parter etc.); in cazul in care acestea se vor epuiza turistii pot fi repartizati si pe camere standard, doar de catre receptia hotelului, in momentul cazarii!
- ECONOMY - Nu se poate solicita dinainte un anumit tip de camera sau de vedere la mare / parc.

Tarifele afisate sunt in principal pentru camere Economy (mai mici, eventual la parter); in cazul in care acestea se vor epuiza, turistii pot fi repartizati si pe camere standard doar de catre receptia hotelului, in momentul cazarii!

#GreekExplorer: Descopera frumusetea Greciei autentice

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: