Setari Cookie-uri

LAST MINUTE si reduceri pt luna august!

Chiar daca nu ai apucat sa iti planuiesti vacanta pana acum, chiar daca bugetul tau este limitat, ai ocazia sa gasesti o oferta perfecta pentru tine printre ofertele de ultim moment: ofertele SPECIALE.

Relativ aproape de Atena, sau mai bine zis la numai o scurta plimbare cu vaporul pe coasta de sud a Greciei, Creta este, cu o suprafata de peste de 8000 de km patrati, cea mai mare insula greceasca si a cincea insula mediteraneana.

In acest paradis turistic gasim combinatia perfecta intre ospitalitatea si mitologia greceasca, bucataria si atmosfera mediteraneana si plajele insorite si nesfarsite. Peisajul insular unic din Creta va va incanta prin alaturarea plajelor cu muntii ale caror varfuri sunt adesea acoperite de zapada. Aici veti gasi intotdeauna oameni primitori, peste proaspat, livezi de maslini si privelisti care iti taie rasuflarea.
Pentru charterul pe Creta cu avionul in august si septembrie 2009, va oferim tarife care incep de la 199 euro/ persoana/ 7 nopti fara taxe. Mai multe detalii aici si aici.

Nei Pori, statiune greceasca situata pe tarmul Marii Egee, chiar la poalele muntelui Olimp iti ofera impresia de sat pescaresc transformat, ca intr-o poveste, intr-o moderna si cocheta destinatie de vacanta, o imbinare perfecta intre traditie si prezent, intre mit si realitate. Vegetatia exotica, panaroma extraordiara a muntelui al carui varf este invaluit intr-un nor enigmatic, apa marii de claritatea unui cristal fac din Nei Pori un peisaj de basm in care sa-ti doresti sa revii in fiecare an. Dupa o zi petrecuta pe plaja (de peste 5 km lungime) atat de generoasa in sezlonguri confortabile si umbrelute prietenoase nu poti rata un ospat pe cinste cu preparate traditionale grecesti.

Citește și:

Oferte SPECIALE:
Pentru charterul cu AUTOCARUL, avem oferte speciale de tipul `Platesti 1, Merg 2`, care au tarife de la 299 euro/ camera dubla/ cazare 7 nopti cu transport autocar inclus. Mai multe detalii aici.

4. SPANIA

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.