Setari Cookie-uri

LAST MINUTE si reduceri pt luna august!

Chiar daca nu ai apucat sa iti planuiesti vacanta pana acum, chiar daca bugetul tau este limitat, ai ocazia sa gasesti o oferta perfecta pentru tine printre ofertele de ultim moment: ofertele SPECIALE.

Mallorca este o statiune spanionla preferata de tineri datorita vietii de noapte, insa nici nu este ocolita de oamenii mai in varsta care nu au cum sa se plictiseasca aici si nici nu au de ce sa fie suparati pe viata de aici!

Oferte SPECIALE: Pentru charterul pe MALLORCA in august 2009, va oferim tarife reduse pentru plecarea de pe 18 august, tarife care incep de la 431 euro/ persoana/ 7 nopti fara taxe. Mai multe detalii aici.

Tenerife, insula Primaverii Vesnice, este de obicei o destinatie scumpa, insa foarte cautata de tinerii in cautare de super distractie, hoteluri faine si plaja cum numai in Hawaii vezi.

Oferte SPECIALE: Pentru charterul pe Tenerife in august 2009, va oferim tarife reduse pentru plecarea de pe 15 august, tarife care incep de la 414 euro/ persoana/ 7 nopti fara taxe. Mai multe detalii aici.

Ofertele speciale, desi au tarife sub piata, nu au probleme ascunse! Nu va fie teama de un tarif mai mic decat de obicei. In cazul Last Minute-urilor explicatia este simpla: mai avem cateva locuri disponibile, mai sunt putine sau foarte putine zile pana la plecare si ne dorim sa va oferim o reducere si sa pornim impreuna la drum cu autocarul sau avionul plin.

Citește și:

Pentru orice fel de nelamuriri, intrebari sau sugestii, va stam la dispozitie!

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.