Setari Cookie-uri

LAST MINUTE si reduceri pt luna august!

Chiar daca nu ai apucat sa iti planuiesti vacanta pana acum, chiar daca bugetul tau este limitat, ai ocazia sa gasesti o oferta perfecta pentru tine printre ofertele de ultim moment: ofertele SPECIALE.

Oferte SPECIALE: Pentru charterul pe Santorini cu avionul in august si septembrie 2009, va oferim oferte care incep de la 195 euro/ persoana/ 7 nopti fara taxe. Mai multe detalii aici.

Insula Rhodos este cea mai mare din arhipeleagul Dodecanez in Marea Egee. In privinta portului sau, este de mentionat faptul ca aici se afla in Antichitate Colosul din Rodos, o mare statuie din bronz, care era una dintre Cele Sapte Minuni ale Lumii.

Rhodos ofera posibilitati variate de petrecere a timpului liber: viata de noapte, sporturi, evenimente culturale, excursii de o zi la insulele invecinate, cum ar fi insula Simi. `Orasul vechi Rhodos`, unul dintre cele mai bine pastrate cetati fortificate medievale, incluse in patrimoniul UNESCO, este unul din principalele repere turistice ale insulei.

Oferte SPECIALE: Pentru charterul pe Rhodos cu avionul in august 2009, va oferim tarife care incep de la 299 euro/ persoana/ 7 nopti fara taxe. Mai multe detalii aici.

Citește și:

Corfu. Deoarece a fost ocupata de mai multe popoare europene, aceasta insula din Marea Ionica are foarte multe influente franceze si engleze (cum ar fi terenurile de cricket). Dar trebuie sa vii aici mai ales pentru plaje, viata de noapte si oamenii frumosi, lucruri ce au facut din Corfu unul dintre cele mai populare locuri de vacanta din Europa.

In capitala insulei, Corfu Town este o piata publica numita Spianada care este plina de verdeata si unde vei gasi cateva dintre cele mai frumoase cafenele din Grecia. Poti vizita si Biserica Sf. Spiridon unde sunt moastele sfantului cu acelasi nume - protectorul Insulei.

Oferte SPECIALE:
Pentru charterul pe Corfu cu avionul in august 2009, va oferim tarife care incep de la 299 euro/ persoana/ 7 nopti fara taxe. Mai multe detalii aici.

Iar pentru charterul cu AUTOCARUL, avem oferte speciale de tipul `Platesti 1, Merg 2`, care au tarife de 299 euro/ camera dubla/ cazare 7 nopti cu transport autocar inclus. Mai multe detalii aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.