Propuneri pentru un Craciun Perfect in 2009

Propuneri pentru un Craciun Perfect in 2009

Atmosfera de Craciun nu ar fi la fel fara milioanele de beculete care impodobesc anual orasele mari in perioada Sarbatorilor de Iarna. Brazi de inaltimea unui bloc, cladiri si copaci imbracati in lumini vii colorate si tot felul de figurine, animale si omuleti realizati integral din becuri, toate ajuta la crearea unei atmosfere de basm.

Atmosfera de Craciun nu ar fi la fel fara milioanele de beculete care impodobesc anual orasele mari in perioada Sarbatorilor de Iarna. Brazi de inaltimea unui bloc, cladiri si copaci imbracati in lumini vii colorate si tot felul de figurine, animale si omuleti realizati integral din becuri, toate ajuta la crearea unei atmosfere de basm. Retail jobs

Marile capitale ale lumii sunt impodobite la final de an cu zeci de milioane de beculete, aprinderea acestora marcand startul perioadei Sabatorilor de Iarna.

Iarna asta este timpul sa profiti de preturile avantajoase si sa il astepti pe Mos Craciun intr-un loc inedit. Acum este timpul sa pleci impreuna cu cei dragi in locuri de basm...in locuri in care magia Craciunului exista cu adevarat...si de ce nu chiar acasa la Mos Craciun in Laponia!

Ai la alegere o gama larga de destinatii si de asemenea optiunea de a calatori cu avionul, cu autocarul sau cu masina proprie.

Pentru autocar, iti prezentam urmatoarele variante:

Craciun 2009 in Paralia Katerini cu preturi incepand de la 225 euro/persoana. Il poti astepta pe Mos la malul marii, la poalele Muntelui Olimp. Paralia Katerini este cea mai dezvoltata statiune a Rivierei Olimpului, renumita si pentru posibilitatile de shopping si de relaxare.
Click aici pentru mai multe detalii.

Craciun 2009 in Europa cu autocarul cu preturi incepand de la 462 euro/persoana. Ai ocazia sa viziteti Viena, Salzburg-ul si Budapesta.
Click aici pentru mai multe detalii.

Craciun 2009 la Viena cu preturi incepand de la 245 euro+269 ron/ persoana. Ai posibilitatea sa participi la celebrul Concert Vienez de Craciun si sa vizitezi: cladirea fostului minister de razboi, Stadtpark, Opera, Muzeul de istorie a artei, Muzeul de istorie naturala, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Votivkirche, Bursa si Palatul Schonnbrun.
Click aici pentru mai multe detalii.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri