Setari Cookie-uri

Propuneri pentru un Craciun Perfect in 2009

Atmosfera de Craciun nu ar fi la fel fara milioanele de beculete care impodobesc anual orasele mari in perioada Sarbatorilor de Iarna. Brazi de inaltimea unui bloc, cladiri si copaci imbracati in lumini vii colorate si tot felul de figurine, animale si omuleti realizati integral din becuri, toate ajuta la crearea unei atmosfere de basm.

Craciun 2009 la Budapesta cu preturi incepand de la 310 euro/persoana. O plimbare la Piata de Craciun - tarabe la care se vand carnati prajiti, sarmale, vin fiert, cozonaci, haine, bijuterii si suveniruri, precum si lume multa ce asteapta sa inceapa spectacolele in aer liber ne vor face sa simtim din plin bucuria sarbatorilor.
Click aici pentru mai multe detalii.

Craciun acasa la Mos Craciun - Laponia 2009. Pentru aceasta destinatie cu adevarat speciala va propunem doua optiuni:
- `Povesti cu Mos Craciun`- Levi cu preturi incepand de la 970 euro/ persoana. Levi este statiunea oficiala de ski a lui Mos Craciun. Aflata la Cercul Polar este statiunea cu cele mai mari partii de schi din Finlanda. Este cel mai popular schi-resort finlandez, gazduind anual evenimentele din cadrul Cupei Mondiale la Schi. Aici aveti o diversitate impresionanta de activitati de iarna. Centrul orasului va ofera o varietate de baruri si restaurante. 15 piste de schi sunt iluminate si pe timpul noptii. La dispozitia turistilor sunt nenumarate scoli de schi si magazine de inchiriere a echipamentelor destinate sporturilor de iarna.
Click aici pentru mai multe detalii.

Citește și:

Craciun 2009 acasa la Mos Craciun - Rovaniemi cu preturi incepand de la 1830 euro/persoana. O excursie de neuitat, cu un program deosebit ! O experienta unica pentru copii si adulti!
Click aici pentru mai multe detalii.

Si pentru iubitorii de tara avem si oferte pentru Craciun 2009 in Romania cu preturi incepand de la 318 ron/persoana. Predeal, Poiana Brasov, Sinaia, Bran, Vatra Dornei, Tusnad sunt doar cateva din statiunile deosebite ale tarii, locuri propice pentru un Craciun de neuitat!
Click aici pentru mai multe detalii.

Echipa Klever Travel isi doreste sa sarbatoriti la sfarsit de 2009 si sa aveti parte de un Craciun perfect, de aceea incercam sa va oferim cat mai multe variante din care sa alegeti. Daca destinatia voastra preferata nu se afla printre cele de mai sus, va rugam sa ne contactati si cu siguranta vom putea gasi oferta perfecta pentru dorintele si bugetul vostru!

Citește și:

Echipa Klever Travel
mail: office@klevertravel.ro
tel/fax: 021 318 56 01
mobil: 0720 999 271
adresa: Str. Jules Michelet, nr. 19, ap. 02, interfon 02, sector 1, Bucuresti

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.