Setari Cookie-uri

Propuneri pentru un Craciun Perfect in 2009

Atmosfera de Craciun nu ar fi la fel fara milioanele de beculete care impodobesc anual orasele mari in perioada Sarbatorilor de Iarna. Brazi de inaltimea unui bloc, cladiri si copaci imbracati in lumini vii colorate si tot felul de figurine, animale si omuleti realizati integral din becuri, toate ajuta la crearea unei atmosfere de basm.

Craciun de poveste in anul 2009 la Praga cu preturi incepand de la 340 euro/persoana. Ai ocazia sa te ratacesti pe strazile orasului de aur bucurandu-te de magia Craciunului.
Click aici pentru mai multe detalii.

Craciun 2009 in Israel cu preturi incepand de la 785 euro/persoana. Ai sansa sa pleci in pelerinaj la locurile sfinte si sa te plimbi prin locurile in care a venit pe lume Mantuitorul.
Click aici pentru mai multe detalii.

Craciun 2009 la Londra cu preturi incepand de la 550 euro/persoana. Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey (exterior), Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace sunt doar cateva din deliciile londoneze care de Craciun prind mai mult farmec.
Click aici pentru mai multe detalii.

Craciun de vis la Paris 2009 cu preturi incepand de la 595 euro/persoana.Turnul Eiffel, opera Garnier, Place Vendome, Champs Elysee, Arcul de Triumf, muzeul Louvre, Cartierului Latin sunt cateva din elementele pariziene care iti ajung direct la suflet.Si nu uitati si de plimbarea pe Sena!
Click aici pentru mai multe detalii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.