Setari Cookie-uri

Propuneri pentru un Craciun Perfect in 2009

Atmosfera de Craciun nu ar fi la fel fara milioanele de beculete care impodobesc anual orasele mari in perioada Sarbatorilor de Iarna. Brazi de inaltimea unui bloc, cladiri si copaci imbracati in lumini vii colorate si tot felul de figurine, animale si omuleti realizati integral din becuri, toate ajuta la crearea unei atmosfere de basm.

Craciun de basm in 2009 la Viena cu preturi incepand de la 199 euro+299 ron/ persoana. Ai cazare 3 nopti in Viena si 2 nopti in Budapesta.
Click aici pentru mai multe detalii.

Craciun 2009 la Praga cu preturi incepand de la 255 euro/persoana. Ai posibilitatea sa te trezesti in ziua de Craciun intr-o atmosfera de basm si poti profita de numeroasele surprize de pe parcursul intregului sejur.

Click aici pentru mai multe detalii.

Pentru destinatii putin mai indepartate, incarcate de miros de portocala, turta dulce si scortisoara, pentru iubitorii de calatorit cu avionul, si nu numai, avem urmatoarele oferte:

Craciun 2009 la Strasbourg cu preturi incepand de la 510 euro/persoana.
Strasbourg este numit si capitala Craciunului. Targul de Craciun de la Strasbourg este unul dintre cele mai vechi din Europa si se desfasoara de la sfarsitul lunii noiembrie si pana la Craciun. Atasamentul alsacienilor pentru traditiile si limba lor, mentalitatea toleranta si impregnata de umanism, iar nu ultimul rand, spiritul lor comercial si pozitia geografica au contribuit la perpetuarea si cresterea faimei acestui targ de-a lungul secolelor. In jurul catedralei se aliniaza casutele care vand podoabe pentru pomul de Craciun: ingerasi, lumanari, beteala, casute din sticla colorata, scufii de Craciunei, jucarii, decoratii, dulciuri, ceaiuri, suveniruri, biscuiti de Craciun. Aici aromele de vin fiert cu scortisoara ce inunda strazile sunt cele mai tari. Si tot aici, pungutele de turta dulce si de bredele deschise cu infrigurare compun sonoritati muzicale specifice. In piata Gutenberg, unde este amenajat satul artizanilor din Europa, domina mirosul de castane coapte.
Click aici pentru mai multe detalii.

Citește și:

Craciun 2009 la New York cu preturi incepand de la 1080 euro/persoana.
In New York exista doua traditii importante in acest sezon: decoratiile din vitrinele supermagazinului Macy’s (cel mai mare din lume) si bradul de Craciun de la Rockefeller Center. An de an, Macy"s isi alege o tematica pentru aranjamentele de Craciun pentru vitrinele sale. O parte din vitrine intruchipeaza, constant, scene din clasica poveste de Craciun "Miracol pe strada 34" (coincidenta, Macy"s se gaseste pe Strada 34 din Manhattan). Se estimeaza ca intr-o ora trec in medie 7.000 de persoane prin fata acestor vitrine!
Corul West Village este o alta atractie a metropolei in perioada sarbatorilor de iarna, la St. Luke"s Church in the Fields.
Click aici pentru mai multe detalii.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.