Setari Cookie-uri

Acolo unde si-a rupt foamea gatul

Vara a trecut! Criza persista insa! Am lipsit mult... Am inceput sa scriu tot mai rar, foarte rar si din ce in ce mai rar. Munca si activitatile de zi cu zi m-au rapit de langa voi si m-au indepartat de munte!

Acum probabil ca va intrebati de unde vine titlul pe care l-am ales. Ei bine povestea lui este urmatoarea. Din Buzau ne-am despartit, unii au plecat spre Bisoca (am sa va vorbesc in alta zi despre aceasta zona care pare din alta lume), iar o parte ne-am intors cu trenul in Bucuresti. Aproape de Bucuresti, un coleg de compartiment, pe care nu il cunosteam, vorbea la telefon. Printre cuvintele care mi-au atras atentia in conversatia sa, desi nu trageam cu urechea, a fost si expresia din titlu "vin de unde si-a rupt foamea gatul". Dupa ce a terminat conversatia nu am putut sa ma abtin si l-am intrebat de la ce vine expresia asta atat de plastica si metaforico-simbolica... Raspunsul a fost simplu : "asa zice unchiul meu cand se refera la Moldova, mai ales de cand a inceput criza" ... asadar si eu ma intorceam tot 'de unde si-a rupt foamea gatul'... dupa o urcare semi-esuata pe Transalpina (unde isi poate rupe gatul atat foamea cat si orice inconstient care se avanta neechipat pe cel mai inalt si inca salbatic drum din Romania) si dupa un traseu improvizat dar superb prin... Muntii nostri...

Citește și:

Pana la viitorul articol nu uitati sa va bucurati de ce aveti in jurul vostru, sa ocrotiti natura, si sa uitati de criza si de foame, bucurandu-va de prieteni si de tot ce vi se ofera frumos in jurul vostru!

Pentru oferte de cazare in Romania si nu numai, pentru oferte de transport (cu avionul, cu autocarul sau cu alta solutie posibila), pentru idei de destinatii in tara sau in strainatete si pentru cele mai de incredere solutii in conformitate cu bugetul si asteptarile voastre, cautati-ne pe mail, la telefon sau vizitati-ne la sediul agentiei din Bucuresti.

Bianca Casaru

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.