Setari Cookie-uri

Descopera Viena in 3 zile

In Austria te asteapta un amestec intrigant de cultura contemporana si clasica. Tara cunoscuta pentru compozitori ca Schubert si Mozart a dat nastere si personalitatilor ca Falco si Arnold Schwarzenegger. Asa ca, oricare ar fi interesele tale, Viena reprezinta o vacanta de trei zile de exceptie.

Poti lua pranzul - Mittagessen - la Altes Jgerhaus. Nu e la fel de aglomerat ca alte restaurante, dar atmosfera e autentica si mancarea exceptionala. Trebuie sa incerci vanatul, snitelul vienez si fructele de mare.
Imediat ce te intorci de la masa, asigura-te ca vizitezi toate locurile din Inner Stadt pe care nu ai avut timp sa le vezi ieri.

Pentru cina, mergi la tavernele de vin, cramele vieneze - huerigen. Cand Iosif al II-lea a permis cultivatorilor de vie sa construiasca crame in secolul 18, vienezii si-au facut un obicei din a iesi din oras pentru a se infrupta din vin in mijlocul podgoriilor. Asta ma ales pentru ca in oras, vinul vandut cu taxe destul de mari.astazi aveti de ales din peste 30 de astfel de crame unde gazdele te servesc cu vin vechi si un bufet traditional la cina.
Nu pierde spectacolul vienez nocturn!

ZIUA 3. Totul e bine... cand se termina cu bine

Vinul bun si compania minunata de aseara s-ar putea sa te faca sa pierzi primul mic dejuns, nu si gustarea de dupa. Ultima ta zi aici te va pune iar in miscare. Du-te la Spanische Reitschule, Scoala Spaniola de Echitatie si vezi reprezentatia lor Merita, fiindca aici , superbii cai albi danseaza mai gratios decat ti-ai putea imagina...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.