Setari Cookie-uri

Descopera Viena in 3 zile

In Austria te asteapta un amestec intrigant de cultura contemporana si clasica. Tara cunoscuta pentru compozitori ca Schubert si Mozart a dat nastere si personalitatilor ca Falco si Arnold Schwarzenegger. Asa ca, oricare ar fi interesele tale, Viena reprezinta o vacanta de trei zile de exceptie.


SFATURI PENTRU CALATORIE:


- Daca sunteti vegetarieni, asigurati-va din start ca localul va poate oferi un fel de mancare acceptabil. Austriecii gatesc cu multa carne si o fac bine...
- Bacsisul este de preferat sa fie de 10 - 15% din valoarea notei de plata, in cash.
- Nu rata un bal vienez, care pastreaza traditia veche.
- Stai departe de strazile aglomerate. Viena are peste 2500 de km de strazi si cele mai bune magazine, cele mai interesante oferte si cele mai autentice [peisaje vieneze le vei descoperi pe stradutele ascunse turistului de bulevard.
- Lasa condusul pe seama altora. Iti vei da seama ca parcarile inexistente dinBucuresti isi au un echivalent si in Viena.? Decat sa risti sa te pierzi in orasul destul de aglomerat de sarbatori, sau sa platesti vreo amenda usturatoare, mai bine profiti de abonamentul de 15 euro pentru 72 de ore.
- Invata cateva expresii germane. Desi engleza e vorbita in Viena, nu strica sa stii si putina germana. Desi Austriaca este un dialect diferit de germana clasica, localnicii vor aprecia ca te straduiesti.

Iata cateva oferte pentru Viena pe care nu le puteti rata: Craciun Vienez si Revelion in Viena. Puteti vizita Viena cu masina si sa va oferim cazare la preturi pornind de la 40 de euro pe camera sau puteti alege un sejur in grupuri organizate: cu autocarul sau Viena cu avionul,de revelion sau in ianuarie, februarie, martie 2009 .

Un circuit superb este Circuitul Capitalelor Imperiale, in care aveti ocazia sa vzitati Viena, Praga si Bratislava.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.