Ai nevoie de un pretext pentru a calatori undeva? Cauti un motiv in plus pentru a pleca intr-o vacanta departe de casa, de job, de task-uri si termene limita, de probleme si de stressul de zi cu zi? Sau poate pur si simplu iti plac animalele!

Astrologie: Animalul de companie potrivit pentru zodia ta

Fie ca te regasesti sau nu in cele de mai sus, pariem ca te atrage orice este nou, nemaivazut, unic, special, uimitor... asa cum esti de fapt si tu!

Iti prezentam mai jos 10 dintre cele mai ciudate animale pe care trebuie sa le vezi. Si merita sa calatoresti pentru asta. Fiindca meriti si tu o vacanta!

Asadar, iti propunem sa ramai uimit admirand aceste creaturi ciudate, animale speciale, unice, care poate nici nu stiai ca exista. Fie ca iti permiti o vacanta in habitatul lor natural ori ca le vei vizita intr-una din Gradinile Zoologice care le gazduiesc. Sau, cel putin, iti permiti o pauza in care sa le vezi online, aici unde iti planifici vacantele si iti alegi destinatiile vacantelor urmatoare.

Sa incepem :

1. Aye-aye, Lemurul de Madagascar (Daubentonia madagascariensis)

De ce este ciudat: uitati-va la cum arata si la urechile lui care se misca independent, la ochii lui si nu in ultimul rand la degetele sale... Aye - Ayeul se hraneste dupa modelul patentat de ciocanitori: face gauri in scoarta copacilor si isi foloseste degetul mijlociu...pt a extrage de acolo hrana. Este cea mai mare primata nocturna din lume si traieste in Madagascar. Din pacate traditiile locale spun ca ar aduce ghinion. Se hraneste precum vestita Ciocanitoare Woody din desenele animate si e posibil sa fi dansat si el alaturi de King Julien pe melodia "I like to moove it moove it" in "Madagascar". Nu ne spuneti ca nu ati auzit pana acum de King Julian? Acesta era un lemur cu coada inelata

Mai multe detalii despre Aye -Aye aici.

TripAdvisor refuza sa mai vanda bilete in locurile in care animalele sunt maltratate
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: