Setari Cookie-uri

10 animale ciudate pentru care merita sa calatoresti

Ai nevoie de un pretext pentru a calatori undeva? Cauti un motiv in plus pentru a pleca intr-o vacanta departe de casa, de job, de task-uri si termene limita, de probleme si de stressul de zi cu zi? Sau poate pur si simplu iti plac animalele!

Mai multe detalii despre Pangolinul de copac gasiti aici.

Il puteti vedea in Africa Centrala, in padurile ecuatoriale.

Foto: Valerius Tygart, Wikipedia

10. Calutul de Mare Frunza(Phycodurus eques) - Leafy Sea Dragon

De ce este ciudat: Priviti-l cum se arata ca un dragon marin de mici dimensiune care se confunda cu vegetatia subacvatica datorita frunzelor ce-i cresc din corp. Seadragon sau Phycodurus eques este ciudat prin nasul (ratul) sau lung si prin accesoriile purtate pentru a se confunda cu vegetatia din apele in care traieste. Poate ajunge pana la 45 cm lungime. O alta ciudatenie este faptul ca masculul poarta si da nastere la pui. Nu inoata in sus precum calutii de mare ci orizontal, folosindu-si gura (nasul) in forma de tub.

Mai multe detalii despre Calutul de Mare Frunza gasiti aici.

Il puteti vedea in Oceanul India, pe langa coastele Australiei, desi se ascunde foarte bine in peisaj!

Citește și:

Asadar, fie ca sunteti fascinati de aceste animale ciudate si unice in felul lor ori ca vreti neaparat sa evadati din cotidian catre o destinatie indepartata si exotica, contactati-ne pe mail: office@klevertravel.ro, la telefon: 021-318.56.01 sau la sediul nostru din Bucuresti.

Impreuna vom reusi sa transformam visele voastre in realitate, intr-o calatorie de vis, mai reala si mai aproape decat poate credeti.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.