Setari Cookie-uri

Reduceri de pana la 30 la suta pentru Vacantele de Vara

Abia am intrat in februarie si esti deja stressat si prins pana peste cap in problemele cotidiene si sarcinile de serviciu? Termenele limita te preseaza, iar timpul nu este parca niciodata suficient. Cateodata ai impresia ca daca ceva poate merge prost probabil ca va merge prost indiferent de ceea ce faci tu. Si peste toate, in momentele tale de succes, in momentele cand ai reusit sa termini cu bine ceea ce ai avut de facut, descoperi inevitabil ca alte probleme asteapta sa fie rezolvate.

Asadar, nu ti-ar strica sa stii inca de acum unde si mai ales cand vei pleca in Vacanta de Vara, nu? E adevarat, pana la Vara mai e ceva timp, pana atunci mai sunt multe week-end-uri, mai Valentine"s Day, apoi Vacanta de Paste si Mini Vacanta de 1 Mai, insa parca nici o alta vacanta nu se compara cu VACANTA de VARA, Vacanta Mare... Intr-o perioada de criza, in care nu stii daca iti permiti sa pleci undeva de Paste sau de 1 Mai, poti sa iti propui ca macar in Vara sa ai parte de o Vacanta asa cum o meriti.

Daca stii UNDE si CAND vei pleca, ai scapat de o grija, ba chiar de doua. Si ai un motiv in plus, unul foarte clar si masurabil, sa tragi tare acum, convins(a) ca nu peste mult timp vei fi in Concediu si te vei bucura de roadele muncii tale de pana atunci.

Si nu e doar asta: pentru ca meriti si pentru ca e un an de criza, ti-am pregatit reduceri consistente in cazul in care iti planifici vacanta din timp. Inscrierile timpurii, adica planificarea concediului si a vacantei de vara cu mai multe luni in avans iti aduc deja celebrele "early bookings". Reducerile de acest an sunt mari, de pana la 25% sau chiar 30%, iar ofertele pentru Bulgaria, Grecia, Croatia sau Turcia sunt foarte tentante si convenabile pentru orice buzunar.

Citește și:

O vacanta cu transport inclus in Grecia porneste de la doar 79 euro de persoana.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.