Setari Cookie-uri

Reduceri de pana la 30 la suta pentru Vacantele de Vara

Abia am intrat in februarie si esti deja stressat si prins pana peste cap in problemele cotidiene si sarcinile de serviciu? Termenele limita te preseaza, iar timpul nu este parca niciodata suficient. Cateodata ai impresia ca daca ceva poate merge prost probabil ca va merge prost indiferent de ceea ce faci tu. Si peste toate, in momentele tale de succes, in momentele cand ai reusit sa termini cu bine ceea ce ai avut de facut, descoperi inevitabil ca alte probleme asteapta sa fie rezolvate.

Una din destinatiile favorite al romanilor in ultimii ani a fost Turcia. Fie ca va doriti sa descoperiti si intelegeti de ce ori ca va doriti sa va reintoarceti acolo, un sejur de 7 zile in Kusadasi, la un Hotel de 3 stele cu All Inclusive, costa in iunie doar 209 euro, fara transport. Tot in Kusadasi puteti ajunge cu autocarul, pentru numai 40/euro in plus de persoana, pachetul de 7 nopti la 3 stele cu All Inclusive, ajungand la doar 249 euro. Acelasi tip de pachet de vacanta insa cu avionul, porneste de la 299 euro/persoana.

Daca va tenteaza o vacanta cu adevarat ieftina, in Bulgaria, in Nisipurile de Aur (statiune care rivalizeaza cu Mamaia noastra, ba chiar este net superioara din multe puncte de vedere) o noapte de cazare la 3 stele cu Mic Dejun costa numai 8 euro de persoana in luna iunie.

Iar la un Hotel de 4 stele, cu All Inclusive, tariful de persoana este de 25 de euro in mai si 29 de euro in iunie. Daca aplicam reducerea de early booking de 15%, ajungem la incredibilul pret de 21 de euro/pers/noapte, pentru un hotel de 4 stele cu All Inclusive in Nisipurile de Aur. Adica putin sub 600 ron (140 euro) pentru o saptamana la un hotel de 4 stele cu All Inclusive.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.