Setari Cookie-uri

Reduceri de pana la 30 la suta pentru Vacantele de Vara

Abia am intrat in februarie si esti deja stressat si prins pana peste cap in problemele cotidiene si sarcinile de serviciu? Termenele limita te preseaza, iar timpul nu este parca niciodata suficient. Cateodata ai impresia ca daca ceva poate merge prost probabil ca va merge prost indiferent de ceea ce faci tu. Si peste toate, in momentele tale de succes, in momentele cand ai reusit sa termini cu bine ceea ce ai avut de facut, descoperi inevitabil ca alte probleme asteapta sa fie rezolvate.

Tot in Bulgaria, in Albena, reducerile pentru rezervarile din timp ajung la 20% si tarifele la numai 13 euro/noapte.

In saptamanile care vin, va pregatim si mai multe surprize: vacantele pe filiera africana in Tunisia si Egipt cu tarife si reduceri de necrezut.

Spania va ramane si anul acesta o destinatie perfecta pentru sezonul estival, iar reducerile pentru Costa Brava va vor aduce Barcelona si Mediterana mai aproape decat oricand.

Daca la toate acestea mai adaugam si reducerile pentru Inscrierile Timpurii pe Litoralul Romanesc, care ajung si la 30%, atunci vacanta de vara din 2010 nu mai este o asa mare problema, nu-i asa?

O premiera interesanta pentru litoralul romanesc o reprezinta "Zile gratuite de vacanta"! La inceput si la final de sezon. Hotelierii din statiunile romanesti, de la Mamaia la Neptun sau Eforie Nord ofera zile gratuite de cazare, pe modelul, "platesti 5 nopti si stai 7". Tariful pentru 5 nopti de cazare la Hotel Unirea din Mamaia este de numai 162 ron in programul de "early bookings" romanesc. Adica numai 32 ron/noapte, putin sub cei 8 euro pe care ii ofera vecinii bulgari, care includ insa si Micul Dejun in tarif. Tot in Mamaia, la Hotel Venus, stai cu 220 ron/pers, 7 nopti in luna iunie, adica echivalentul a 31 ron (7,5 euro) de persoana pe noapte, pentru cazare fara mic dejun.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.