Setari Cookie-uri

Reduceri de pana la 30 la suta pentru Vacantele de Vara

Abia am intrat in februarie si esti deja stressat si prins pana peste cap in problemele cotidiene si sarcinile de serviciu? Termenele limita te preseaza, iar timpul nu este parca niciodata suficient. Cateodata ai impresia ca daca ceva poate merge prost probabil ca va merge prost indiferent de ceea ce faci tu. Si peste toate, in momentele tale de succes, in momentele cand ai reusit sa termini cu bine ceea ce ai avut de facut, descoperi inevitabil ca alte probleme asteapta sa fie rezolvate.

Vacantele cu avionul, curse charter directe, spre Insulele Grecesti (Corfu, Creta, Zakynthos sau Santorini), pornesc de la tarife incredibile de numai 199 euro de persoana. In Rodos si Kos, tarifele de pornire sunt ceva mai mari, in jur de 350 euro.

In Corfu, una din insulele Grecesti in care poti ajunge si cu Autocarul (fara a pierde foarte mult timp pe ferry-boat) o vacanta de 7 zile, porneste de la 119 euro/persoana, insa cu discountul de 15% aplicat ajunge la numai 101 euro/persoana, 7 nopti cazare cu transport inclus. Acelasi pret de doar 101 euro/persoana poate fi obtinut si pentru pachetele cu autocarul in Zakynthos!

O vacanta de 7 zile in Croatia, care porneste de la tarife de peste 220 de euro, se poate cumpara pana in Martie cu doar 179 euro.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.