Setari Cookie-uri

Reduceri de pana la 30 la suta pentru Vacantele de Vara

Abia am intrat in februarie si esti deja stressat si prins pana peste cap in problemele cotidiene si sarcinile de serviciu? Termenele limita te preseaza, iar timpul nu este parca niciodata suficient. Cateodata ai impresia ca daca ceva poate merge prost probabil ca va merge prost indiferent de ceea ce faci tu. Si peste toate, in momentele tale de succes, in momentele cand ai reusit sa termini cu bine ceea ce ai avut de facut, descoperi inevitabil ca alte probleme asteapta sa fie rezolvate.

Cel mai mic tarif disponibil pe litoralul romanesc il gasim in Neptun, la Hotel Prahova - de 1 stea, unde 5 nopti in iunie costa numa 120 ron/persoana. La Hotel Banat de 2 stele, 7 nopti costa 220 ron de persoana, tot in iunie.

In 2010, un (alt) an de Criza, romanul pare fortat sa isi ia gandul de la vacantele lungi si sa isi calculeze cu mare grija si teama bugetul pentru vacanta de vara. Probabil si tu crezi ca nu iti permiti sa iti planifici de pe acum Vacanta de Vara, dar da-mi voie sa te contrazic! Date fiind argumentele si reducerile prezentate mai sus, iti spun cu convingere si prietenie: "Nu iti permiti sa NU iti planifici Vacanta de Vara de pe acum!"

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.