Minunat, inseamna ca esti pregatita! Acum trebuie doar sa-ti pui palaria eleganta, sa-ti iei slapii asortati, sa afli cum va fi vremea in perioada urmatoare si sa alegi unde vei merge la plaja in aceasta vara.

Si pentru ca noi, cei de la EUROPA TRAVEL, suntem experti in vacante si vrem sa ai parte de concediul pe care il meriti, am facut cateva aranjamente pentru ca tu sa te poti bucura din plin de timpul tau liber!

In primul rand, am vorbit cu vremea si ne-a promis ca anul asta vor fi peste 300 de zile cu soare, perfecte pentru plaja, mare si bronz. In al doilea rand, ti-am pregatit o multime de oferte, care mai de care mai tentanta, in cele mai moderne si cautate locatii. In al treilea rand, am redus toate preturile, pentru ca sa te scapam de orice grija. Acum nu mai ramane decat sa hotarasti destinatia – ai de unde alege!

Halkidiki – Paradisul secret al Greciei Plaje insorite cu nisip galben, golfuri adanci, satucuri traditionale si statiuni moderne, insulite, dealuri acoperite de pini, clima blanda, mediteraneana – asta te asteapta daca alegi Halkidiki! Kassandra, Sithonia si Athos sunt cele trei brate ale peninsulei Halkidiki, aruncate in Marea Egee asemeni tridentului lui Poseidon. Acestea ne dezvaluie rand pe rand frumusetea lor neasemuita, insa cel mai cunoscut si populat este cel vestic, Kassandra. Optiunile de petrecere a timpului sunt variate: echitatie, scufundari, drumetii, ciclism, excursii, turism cu caracter religios, festivaluri. Nici daca iubesti istoria si cultura nu vei fi dezamagita, deoarece ai de ales dintre numeroase muzee, castele si asezaminte antice. Nu rata vizita la Meteora si la Muntele Athos! Preturile pornesc de la 299 lei/persoana/sejur, in functie de categoria hotelului ales si de faciliatile oferite. In tarif sunt incluse: transport autocar licentiat, 6 nopti cazare hotel 2*, masa conform programului in restaurantul hotelului, insotitor de grup, asistenta turistica locala si vizita la Salonic. Oferta Halkidiki

Descopera Kefalonia impreuna cu el

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: