Setari Cookie-uri

Top 9 companii aeriene de lux

Mai devreme sau mai tarziu toti ajungem intr-un zbor mai ghinionist. Companiia nu trebuie sa fie low cost pentru a intampina probleme tehnice! Sau te trezesti ca decolezi cu intarziere din cauza unui pasager mai insistent care incearca sa isi inghesuie bagajul de mana de dimensiunile notabile in compartimentul minuscul de deasupra capului. Apoi, petreci trei ore tintuit intre un domn transpirat care nu mai vrea sa taca si o diva plina de parfum care nu vrea sa imparta cu tine manerul de sprijin.

Mai devreme sau mai tarziu toti ajungem intr-un zbor mai… ghinionist. Companiia nu trebuie sa fie low cost pentru a intampina probleme tehnice! Sau te trezesti ca decolezi cu intarziere din cauza unui pasager mai insistent care incearca sa isi inghesuie bagajul de mana de dimensiunile notabile in compartimentul minuscul de deasupra capului. Apoi, petreci trei ore tintuit intre un domn transpirat care nu mai vrea sa taca si o diva plina de parfum care nu vrea sa imparta cu tine manerul de sprijin. Pasagerul din fata ta si-a rabatat scaunul pana pe genunchii tai si pustiul din spate continua sa loveasca spatele scaunului tau. Este de mirare de ce fraza "transport de marfa" nu este mai des folosita decat cea de tip ‘transport aerian low cost’ sau chiar… "transport la clasa economica".

Citește și:

In spatele acelei mici perdelute din fata avionului se desfasoara granitele unei noi lumi: Business Class, sau si mai mult, First Class - Clasa Intai. Scaunele frumos tapitate iau forma unor tronuri vaste. Linistea este uneori intrerupta de tonurile in soapta ale stewardeselor care ofera prosoape calde. Bauturile sunt servite in cantitati mai mari decat cele ale unei linguri. Mesele se aseamana cu cele ale unei cafenele de fite...

Asadar care dintre companiile aeriene ofera cele mai moderne servicii si cele mai multe mofturi pentru clasa intai? Am cautat sa va prezentam aici cateva dintre cele mai bune echipamente pentru un avion de lux. Cele care urmeaza sunt cele mai bune noua din lume. Doar asa pentru amuzament am inclus pretul unei calatorii, la clasa intai, pentru o persoana, intre doua orase pe un zbor transatlantic, dar asa cum stim cu totii, preturile fluctueaza de la o zi la alta.

Citește și:

Numarul 9
British Airways

Pretul unei calatorii de la New York la Londra: in jur de 6 600 euro
Printre dotari: un meniu celebru a la Carte
Din categoria mofturilor: paturi intinse care se extind pana la dimensiuni de 2 metri si iti permit sa te relaxezi

Motoarele de avioane de tip Rolls-Royce sunt legendare si ai putea baga mana in foc ca aceasta companie are o mare influenta asupra cabinelor liniilor aeriene britanice. "Demi cabinele" luxoase ce apartin clasei intai sunt destinate unei utilizari multiple de la spatii de lucru, apartament si chiar locuri in care sa te relaxezi si sa dormi. Trezirea poate fi mai usoara daca alegi sa o faci vizionand din numeroasele variante de filme, deasemeni un alt element important ar fi faptul ca poti lua cina atunci cand doresti si nu la ora impusa de echipaj. Ca un detaliu atent, inainte de zborurile de seara si cele tarzii din noapte se ofera posibilitatea de a cina la sol in restaurante elegante inainte de a se imbarca pentru a maximixa astfel timpul de somn din aer. In ceea ce priveste operatiunile, imediat dupa Primul Razboi Mondial, cei de la British Airways s-au autoproclamat "Compania aeriana preferata a lumii", fapt care este adevarat pentru multi dintre calatori. Liniile aeriene Britanice au fost utilizate in filmele James Bond, incluzand Goldfinger din 1964 si Die Another Day din 2002.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.