Setari Cookie-uri

Top 9 companii aeriene de lux

Mai devreme sau mai tarziu toti ajungem intr-un zbor mai ghinionist. Companiia nu trebuie sa fie low cost pentru a intampina probleme tehnice! Sau te trezesti ca decolezi cu intarziere din cauza unui pasager mai insistent care incearca sa isi inghesuie bagajul de mana de dimensiunile notabile in compartimentul minuscul de deasupra capului. Apoi, petreci trei ore tintuit intre un domn transpirat care nu mai vrea sa taca si o diva plina de parfum care nu vrea sa imparta cu tine manerul de sprijin.

Liniile Aeriene Eos detin locuri pentru 220 pasageri la bordul navelor 757, dar permit accesul a numai 48 de suflete norocoase. Fiecare scaun multifunctional al pasagerilor iti ofera destule motive de relaxare si satisfactie pe parcursul calatoriei deasupra Atalanticului. Aceasta teorie vine in totala contradictie cu cea aplicata de celelalte companii care inghesuie pasagerii pana cand arata ca un metrou din Tokyo cu aripi. Dar pentru a se bucura de aceasta utilitate si de a se interpune celorlalte companii, au trebuit sa plateasca mari dividende pentru transportatorii care au dorit sa isi asume acest risc. Eos a pornit in afacere la finele anului 2005, dar se pare ca face toti pasii potriviti. De fapt, acest lucru este garantat de de tot ce a realizat Eos pana acum. Compania a anuntat recent o garantie a satisfactiei prin returnarea sumei clientului in cazul in care acesta nu ar fi fost multumit de serviciile oferite, in mod evident dorind sa garanteze ca va veti numara printre majoritatea clientilor fericiti care ocupa camere nemaipoemnite si beneficiaza de servicii de cea mai inalta calitate la un pret imbatabil.

Citește și:

Locul 6
Liniile Internationale Thai

Pretul unei calatorii de la Bangkok la Londra: aproximativ: 3 000 euro
Printre utilitati: din partea casei Dom Perignon, Le Grande Dam si cumparaturi in regim de duty-free.
Din categoria mofturi: de ce sa se termine calatoria cu o simpla aterizare? Serviciul de limuzina continua rasfatul si la sol.

40 de ani consecutivi de profil - nu este tocmai un pas mic in lumea corporatista si este si mai notabil in domeniul afacerilor companiilor aeriene. Avand baza in Bangkok, compania Thai a fost fondata in 1960 si a depus eforturi sustinute pentru a deveni unul dintre cei mai buni transportatori din Asia. Veti deveni familiari cu termenul familiar odata ce urcati la bordul avioanelor. Stewardese foarte bine pregatite au grija de comfortul dumneavoastra pe parcursul zborului. Deasemeni servesc cele mai bune mancaruri pe care le puteti degusta intr-un avion, care sunt ulterior complementate de cele mai bune vinuri si sampanii. Aceste lucruri sunt parafrazate cu o mai mare acuratete de Compania Aeriana Thai care iti doreste sa "zbori sabai" (traducerea pentru "minte si trup sanatos")

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.