Setari Cookie-uri

Top 9 companii aeriene de lux

Mai devreme sau mai tarziu toti ajungem intr-un zbor mai ghinionist. Companiia nu trebuie sa fie low cost pentru a intampina probleme tehnice! Sau te trezesti ca decolezi cu intarziere din cauza unui pasager mai insistent care incearca sa isi inghesuie bagajul de mana de dimensiunile notabile in compartimentul minuscul de deasupra capului. Apoi, petreci trei ore tintuit intre un domn transpirat care nu mai vrea sa taca si o diva plina de parfum care nu vrea sa imparta cu tine manerul de sprijin.

Locul 5
Virgin Atlantic

Pretul unei calatorii de la New York la Londra: aproximativ 5 000 euro
Printre utilitati: bar la bord, mese la cerere
Din categoria mofturi : masaje la bord

Luand in considerare ca Sir Richard Branson este la carma companiei, vei primi adevarate servicii. A atras instant rivalitatea celor de la British Airways inca din momentul aparitiei lor in 1984. De fapt Virgin si British Airways exemplifica lupta intre vechea garda si sangele nou si tanar. Virgin accentueaza ideea de clasa intai - si mai mult decat atat, Apartamentele de nivel superior pentru care transportatorul poate oferi imediat mult mai multe si mai spatioase cabine decat British Airways. In orice caz , veti iubi rasfatul, incluzand paturile surprinzator de incapatoare care se extind din scaunele dumneavoastra. Daca tot ceea ce va doriti este o noapte de odihna, Virgin are raspunsul la dorinta dumneavoastra: anumite zboruri de noapte detin caracteristica de "Zona de somn" cu lumina difuza si mai putine dispozitive de distractie.

Citește și:

Locul 4
Liniile Aeriene Japoneze

Pretul unui bilet de la Tokyo pana la New York: aproximativ 7,000 euro
Printre utilitati: tetiere ajustabile si perne laterale, perne inferioare si cuvertura.
Din categoria mofturi: optiunea de scaun cu masaj

Din 1951, Liniile Aeriene Japoneze au fost un lider in comfortul de clasa intai si se pare ca vor continua sa pastreze traditia. Anumite zboruri detin in acest moment propriul dispozitiv Skysleeper Solo. Nu este un personaj din Razboiul Stelelor, ci este interpretarea companiei a rasfatului. Tapiteria scaunelor este realizata de producatorul de canapele Poltrona Frau, fapt care va asigura comfortul fie ca sunteti treaz sau dormiti in scaunul ce se preschimba cu usurinta intr-un pat comfortabil. Daca cerul gurii doreste sa simte savoarea bucatariei din Kyoto sau tanjeste dupa mancarea din Vest, Liniile aeriene Japoneze va pot satisface orice dorinta culinara; ambele stiluri fiind acoperite. Ambele sunt atat de delicioase incat ai putea jura ca este un Bucatar Iron la bord.

Citește și:

Locul 3
Lufthansa Airlines

Pretul unei calatorii de la New York la Frankfurt: aproximativ 5 500 euro
Printre utilitati: monitoare ajustabile intre scaune, spatiu generos
Din categoria mofturi: bucatari care updateaza constant bucataria de la bord precum si selectia de vinuri.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.