Setari Cookie-uri

Top 9 companii aeriene de lux

Mai devreme sau mai tarziu toti ajungem intr-un zbor mai ghinionist. Companiia nu trebuie sa fie low cost pentru a intampina probleme tehnice! Sau te trezesti ca decolezi cu intarziere din cauza unui pasager mai insistent care incearca sa isi inghesuie bagajul de mana de dimensiunile notabile in compartimentul minuscul de deasupra capului. Apoi, petreci trei ore tintuit intre un domn transpirat care nu mai vrea sa taca si o diva plina de parfum care nu vrea sa imparta cu tine manerul de sprijin.

In aceasta analiza a companiilor aeriene de top, au fost relevate atat opulenta cat si rasfatul care pot concura cu cele mai bune statiuni sau resorturi. Mai bine de atat nu se poate fara sa detii propriul avion si sa iti angajezi pilotii.

Doar in cazul in care iti inchiriezi un avion privat poti sa fii mai rasfatat. In timp ce bietele ‘sardine’ din clasa economica descopera limitele rabdarii, pasagerii la clasa intai descopera noi limite ale elegantei. Aceste utilitati sunt dintre cele mai apreciate in aer si isi merita fiecare ban - sau cel putin asa sustin cei mai multi dintre clientii First Class...

Fie ca te intereseaza un zbor “first class”, un avion privat cu elice sau chiar un jet privat cu limuzina la scara dar si daca preferi un ‘low cost sigur’ sau un tarif corect pentru a ajunge rapid dintr-un oras intr-altul, e bine sa ai un agent de ticketing de incredere, la care sa stii ca poti apela oricand si care iti va oferi mai multe alternative de zbor, dandu-ti posibilitatea sa alegi gradul de confort si orarul de zbor in functie de buget si propriile prioritati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.