Setari Cookie-uri

Top 9 companii aeriene de lux

Mai devreme sau mai tarziu toti ajungem intr-un zbor mai ghinionist. Companiia nu trebuie sa fie low cost pentru a intampina probleme tehnice! Sau te trezesti ca decolezi cu intarziere din cauza unui pasager mai insistent care incearca sa isi inghesuie bagajul de mana de dimensiunile notabile in compartimentul minuscul de deasupra capului. Apoi, petreci trei ore tintuit intre un domn transpirat care nu mai vrea sa taca si o diva plina de parfum care nu vrea sa imparta cu tine manerul de sprijin.

Orice pasager la clasa intai se poate relaxa in restaurantul transportatorului, dar daca esti un pasager al Lufthansa in Frankfurt la clasa intai ai parte de propriul terminal. Este unul dintre exemplele prin care acest transportator are grija de clientii sai fideli. Pasagerii la clasa intai se pot bucura de Lufthansa Media World la bordul navei. De fapt este un sistem multimedia cu destul echipament audio, video si jocuri pentru a te tine ocupat pentru cateva calatorii in jurul globului. Desi toata lumea iubeste sa zboare la clasa intai, ocuparea acestor locuri la bord poate reprezenta o problema pentru multi dintre transportatori. Lufthansa nu s-ar numara cu siguranta printre acesti transportatori. Locurile lor pentru dormit sunt distantate cu pana la 92 de inchi si extinse cu 2 metri.

Locul 2
Singapore Airlines

Pretul unei calatorii de la Los Angeles la Singapore: aproximativ 5,500 euro
Printre utilitati: trusa de toaleta Bvlgari si pijamale Givenchy la zborurile preferentiale.
Din categoria mofturi: serviciul "rezerva-ti bucatarul" permite selectia meniurilor dinaintea zborurilor. Sa nu uitati sa comandati Dom Perignon alaturi de cina.

Citește și:

Pentru a-i parafraza pe cei de la Lone Star State totul este mare la clasa intai. Singapore Airlines, poate in curand sa proclame ca are cel mai mare avion in aer. Sunt primii transportatori care vor utiliza Airbus A380, care poate transporta pana la 555 pasageri. Chiar si fara A380, experienta la clasa inatai este uimitoare. Apartamentele din Aer sunt in mod corespunzator denumite astfel si sunt numai 12 dintre acestea la clasa intai fapt care face aluzie la calitatea execptionala. Pe langa acestea, scaunele te rasfata in piele Conolly. Vi se creeaza impresia ca va aflati intr-un mare Bentley zburator decat intr-un avion.

Locul 1
Swiss International Airlines

Pretul unei calatorii de la New York la Zurich: aproximativ 5,000 euro
Printre utilitati: ciocolata Sprungli, cumparaturi in regim de duty-free si produse de toaleta La Prairie.
Din categoria mofturi: optiuni de cina din belsug- de la meniuri simple si usoare pana la cele mai complexe ce cuprind sapte tipuri de mancare.

Citește și:

Mergerurile implica un mare risc, mai ales in conditiile de ciza economica insa acest caz este unul de succes pentru Lufthansa si Swiss. Cea din urma a fost preluata in 2005 de catre Lufthansa, desi Swiss si-a pastrat brandul si operatiunile proprii. Swiss are o reputatie cu traditie bazata pe eticheta si eficienta si pana in acest moment reputatia lor ramane solida. Toate neceistatile de lux si serviciile sunt pezente. Dar in ceea ce priveste setea de tehnologie care abunda in noi toti cateva dintre caracteristicile detinute de Swiss sunt prea moderne si atractive pentru a nu fi mentionate. O caracteristica este cea prin care monitorul personal poate arata date cu privire la zbor, precum viteza aerului, distanta parcursa si distanta ramasa. Acest tip de tehnologie a fost present peste tot in ultimii ani, poate nu pe monitorul din fata mea si nu la comanda mea, dar Swiss a upadatat trecutul: doua camere de luat vederi iti permit sa privesti lumea din fata avionului precum si dedesubtul acestuia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.