Setari Cookie-uri

Top 9 companii aeriene de lux

Mai devreme sau mai tarziu toti ajungem intr-un zbor mai ghinionist. Companiia nu trebuie sa fie low cost pentru a intampina probleme tehnice! Sau te trezesti ca decolezi cu intarziere din cauza unui pasager mai insistent care incearca sa isi inghesuie bagajul de mana de dimensiunile notabile in compartimentul minuscul de deasupra capului. Apoi, petreci trei ore tintuit intre un domn transpirat care nu mai vrea sa taca si o diva plina de parfum care nu vrea sa imparta cu tine manerul de sprijin.

Numarul 8
Liniile Aeriene ale Emiratelor Arabe Unite - Emirates

Pretul unei calatorii de la New York la Dubai: aproximativ 5 000 euro
Printre utilitati : in cazul zborurilor selectionate exista cabine private cu usi.
Din categoria mofturi: Ceea ce e mai bun urmeaza sa apara, si cu siguranta va fi ceva bun. Un dus complet cu zona de imbracaminte amenajata direct in cabina privata.

Doua avioane nu pot forma o flota; nu reprezinta nici macar o fractiune insemnata din colectia personala a lui John Travolta. Dar, de la cele doua avioane detinute in 1985, Emiratele au devenit o forta considerabila. In timp ce multe companii se chinuie sa tina luminile aprinse in birouri, Emiratele anunta ca in 2005 profitul fiscal a fost de 762 milioane de dolari. Ca si pasager te vei simti ca de un milion de dolari. Si in timp ce va bombardam cu cifre, 500 de sisteme de divertisment au fost introduse pe zborurile Emirates. Daca nu poti gasi ceva care sa merite atentia ta atunci nu te mai obosi. Acest lucru nu va fi dificil, de vreme ce Emirates au transformat intr-o prioritate linistea si odihna pasagerilor in cabinele lor.

Citește și:

Locul 7
Liniile Aeriene Eos

Pretul unei calatorii de la New York la Londra: aproximativ 6 000 euro
Printre utilitati: 21 metri patrati dedicati fiecarui pasager sunt de neimaginat, dar sunt o realitate in cazul Eos. Un punct in plus dat de cel caruia ii place sa aiba spatiul personal.
Din categoria mofturi: Daca ajungi cu 45 de minute inainte de decolare o escorta te va insoti prin toate portile de securitate si probabil prin raziile paparazzilor.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.