Setari Cookie-uri

Cele mai luxoase croaziere din lume

Croazierele in marea Caraibelor sau insulele Bahamas au inceput sa-si piarda din farmec in favoarea unor locatii mult mai exotice.

Croazierele in marea Caraibelor sau insulele Bahamas au inceput sa-si piarda din farmec in favoarea unor locatii mult mai exotice. Adevaratii fani ai croazierelor prefera sa navigheze in indepartatele ape exotice la bordul unor nave mai mici, dar care ofera o experienta mai mult decat luxoasa si posibilitatea de a invata cat mai multe din expeditie. O astfel de experienta unica poate fi valabila chiar si o data pe an, la un pret exorbitant, dar cu siguranta merita banii.

"Cele mai scumpe croaziere pe care le oferim au ca destinatie Marea Baltica", a declarat pentru Forbes David Morris, director de marketing si vanzari al Silversea Cruises. "Multi turisti vor sa vada regiunea baltica, dar sezonul de croaziera este scurt in acest caz, deci nu sunt necesare discount-uri pentru a ocupa locurile", a continuat Morris.

Croaziera in Baltica se desfasoara pe parcursul a sapte zile, incepand cu 11 august, la bordul navei Silver Shadow care paraseste Copenhaga cu 382 pasageri la bord. Cel mai mic pret se ridica la 890 de dolari/ persoana/zi (aproximativ 650 de euro) si include un apartament de 287 de metri patrati cu baie de marmura si terasa privata.

In explicarea tarifelor fabuloase pentru croaziera baltica Silver Shadow, purtatorul de cuvant al Silversea a indicat trei factori important in stabilirea preturilor finale: sezonul (august garanteaza vreme buna si ape linistite), stationarea in porturi (trei zile de vis in St.Petersburg) si kilometrajul efectiv. O croaziera de o saptamana care incepe sambata este insa foarte atractiva pentru managerii care au o perioada de concediu limitata.

Pentru compania Cruise Proferssionals, cele mai scumpe pachete sunt croazierele in Marea Baltica, Alaska, Dubai si Antarctica, ultima destinatie fiind solicitata mai des in perioada decembrie - februarie, potrivit declaratiilor lui Mary Jean Tully, CEO al companiei canadiene, pentru Forbes.

Agentia Lindblad Expedition ofera o croaziera de neuitat in Antarctica. Sven Lindblad, presedintele companiei, va garanteaza 23 de nopti magnifice, la un tarif de 650 de dolari/persoana/zi (474 de euro). "In final, conteaza calitatea personalului si echipamentului care face diferenta", afirma Sven.

Compania a petrecut doi ani de cercetare pentru a oferi pasagerilor o experienta sigura de caiac in Antarctica. De asemenea, s-a investit intr-un aparat de filmare ROC (remote operated vehicle) pentru explorarea in adancuri a paradisului subacvatic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.