Setari Cookie-uri

Cele mai luxoase croaziere din lume

Croazierele in marea Caraibelor sau insulele Bahamas au inceput sa-si piarda din farmec in favoarea unor locatii mult mai exotice.

Pentru un lux desavarsit, apartamentul Master Suite este alegerea perfecta, la un pret decadent de 2.793 de dolari de persoana/zi (2.035 de euro). Tarifele contin acces la barul de pe punte, explorarea in detaliu, shopping de antichitati in port si lectii despre cultura chineza predate de expertul in antichitati David Battie, moderator al emisiunii Antiques Roadshow de pe BBC TV.

O alta varianta este croaziera de cinci stele Brazilia-Uruguay-Argentina, pe acelasi vas, timp de sapte nopti, la un pret de 4654 de dolari de persoana (aproximativ 3400 de euro). Startul se da pe 27 noiembrie. Printre locurile vizitate se numara Rio de Janeiro, Sao Paolo, Montevideo, Buenos Aires.

Daca preferati exoticul, recomandam croaziera Minunile Amazonului. Timp de 13 nopti, incepand cu 30 octombrie, la un pret de 7236 de dolari de persoana (5272 de euro), puteti admira locuri superbe ca Barbados, St George’s, Devil’s Island si experimenta o calatorie pe coastele Braziliei si raul Amazon.





Un articol de Denisa Apostol

Preluat de pe YourMoney

Alte recomandari:

Mazda2: Masina Anului 2008 in lume

Primul centru de tip outlet din Romania


Cel mai scump hotel din Romania



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.