Setari Cookie-uri

Cele mai luxoase croaziere din lume

Croazierele in marea Caraibelor sau insulele Bahamas au inceput sa-si piarda din farmec in favoarea unor locatii mult mai exotice.

Pentru o experienta mediteraneana, Silver Whisper ofera transport si moment magice celor 382 de pasageri care opteaza pentru ruta Civitavecchia/Roma - Venetia. Croaziera dureaza sapte zile, plecarea avand loc pe 6 iulie. Tarifele se ridica de la 790 de dolari de persoana/zi (575 de euro) pentru un apartament Vista Suite. Orasele vizitate includ Sorrento, Taormina (Sicilia), Split (Croatia) si Rovini (Croatia). Ca bonus, o noapte romantica in Venetia.

Lux Italian? Apartamentul Grand Suite este cotat la 2.370 de dolari de persoana/zi (1.724 de euro). Tarifele include acces la barul de pe punte.

Travel Dynamics International, Antarctica

Cu adevarat speciala este croaziera in Antarctica, dus-intors din Ushuaia, pe nava Corinthian II care transporta 114 pasageri timp de 11 nopti, incluzand o noapte in hotel. Plecarea se face in perioada decembrie-februarie, tarifele pornind de la 772 de dolari de persoana/zi (563 de euro) pentru un apartament Deluxe suite E. Turistii vor fi mai mult decat incantati de insulele Petermann, unde pot observa balene, insulele Cuverville cu pinguini, Deception Island, Hannah Point, cu pasari rare si elefanti de mare, dar si de navigatul prin pasajul Drake.

Chiar si intre ghetarii Antarcticii exista lux: apartamentul Deluxe Penthouse Suite include balcon privat si este valabil la un pret de 1.408 de dolari de persoana/zi (1.026 de euro). Tarifele prezentate contin cel putin trei expeditii si excursii cu ghizi profesionisti si naturalisti, explorarea zonelor de interes cu barci Zodiac, o noapte in Buenos Aires si zboruri intre Buenos Aires si Ushuaia.

Lindblad Expeditions, Insulele Grecesti

La bordul navei Panorama, 45 de pasageri asteapta cu nerabdare croaziera dus-intors din Atena/Piraeus. Valabila in iulie-august, croaziera de sapte nopti porneste de la tarife de 711 de dolari de persoana/zi (518 de euro) pentru o cabina. Se stationeaza in Sifnos, Santorini, Kos, Patmos, Naxos si Delos.

Un apartament de lux de categoria patru se plateste cu 989 de dolari de persoana/zi (720 de euro). Croazierele oferite de Lindblad includ excursii la tarm ghidate de naturalisti si istoricieni, unele din acestea in colaborare cu National Geographic Society.

Seabourn Cruise Line, Caraibe

Marea Caraibelor este traversata de navele Seabourn Legend si Seabourn Pride, la bordul carora 208 de pasageri admira insulele exotice din St. Marteen sau Barbados pana in Fort Lauderdale. Croaziera dureaza sapte nopti, plecarile avand loc pe 29 decembrie pentru Seabourn Pride si 26 decembrie pentru Seabourn Legend. Se viziteaza St.Kitts, St.Barts, Virgin Gorda si St. Thomas (Pride) si St.John, Virgin Gorda si St. Thomas (Legend).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.