Setari Cookie-uri

Cele mai luxoase croaziere din lume

Croazierele in marea Caraibelor sau insulele Bahamas au inceput sa-si piarda din farmec in favoarea unor locatii mult mai exotice.

Seadream Yacht Club, Adriatica

Iahtul SeaDream II transporta 110 de pasageri intre Venetia si Dubrovnik, timp de sapte zile. Se poate opta pentru una din variantele disponibile: incepand cu 11 august sau 28 iulie, la tarife tarife minime de 999 de dolari/persoana/noapte (728 de euro) si 900 de dolari/persoana/noapte (656 de euro) in camerele din Yacht Club Deck 2. Se stationeaza in Rovinj, Rab, Trogir, Hvar si Korcula (Crotaia), cu posibilitatea de a innopta in Dubrovnik si Venetia, la alegere.

Tratamentul VIP include un apartament Owner’s Suite care costa 2.262 de dolari de persoana/zi in august (1.649 de euro) si 2.062 de dolari de persoana/zi in iulie (1.502 de euro). Tarifele contin si acces la barul de pe punte.

Silversea Cruises, Baltica

Din Copenhaga pana in Stockholm, Silver Shadow sta la dispozitia a 382 de pasageri timp de sapte nopti, incepand cu 11 august. Tarifele incep de la 870 de dolari/persoana/zi (634 de euro ) pentru un apartament Vista Suite. Nava trece prin Tallinn, Estonia, petrece trei zile in portul orasului St. Petersburg, timp in care turistii viziteaza frumusetile Rusiei si face un ultimo popas in Helsinki, Finlanda.

Pentru cei mai rasfatati dintre pasageri, apartamentul Grand Suite este disponibil incepand de la 2.956 de dolari/persoana/zi (2.154 de euro). Se include, bineinteles, acces la barul de pe punte.

Travel Dynamics International, Africa

Exotism pur din Bamako (Mali) pana in Dakar (Senegal) se intalneste la bordul navei Callisto cu 34 de pasageri. Croaziera include 13 nopti minunate, din care sase petrecute in hoteluri. Plecarea se face intre ianuarie si martie, cel mai mic tarif pentru categoria D fiind de 845 de dolari/persoana/zi (615 de euro). Nava traverseaza raurile senegaleze Saloum si Gambia, stationand in Djiffere, Fadiout, Tendaba, Kuntaur si Banjul.

Cel mai scump pachet ofera o camera luxoasa cu vedere spre golf pentru 999 de dolari persoana/zi (728 de euro). Tarifele includ zboruri interne, barci pentru o explorare mai atenta a paradisului african, excursii ghidate de experti, acces la bar pe punte, trei nopti intr-un hotel din Mopti si inca trei in Dakar.

Silversea Cruises, Mediterana
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.