Setari Cookie-uri

Cele mai luxoase croaziere din lume

Croazierele in marea Caraibelor sau insulele Bahamas au inceput sa-si piarda din farmec in favoarea unor locatii mult mai exotice.

Sarbatorile de lux se petrec in apartamentul Owner’s Suite, la un pret fabulos de 2.078 de dolari de persoana/zi. Toate tarifele include acces la barul de pe punte.

Lindblad Expeditions, Antarctica


Din nou Antarctica, de aceasta data cu Lindblad. Croaziera dus-intors din Ushuaia totalizeaza 23 de zile la bordul navei National Geographic Endeavour, incluzand o noapte petrecuta in Santiago. Startul are loc pe 14 februarie, iar tarifele pornesc de la 652 de dolari de persoana/zi (475 de euro). Se pot admira insulele Falkland, Port Stanley, Soutg Georgia, South Orkney, King’s George, Deception Islands si Paulet Islands.

Se poate opta, dupa posibilitati, si pentru una din cele doua apartamente de lux, cu preturi de 1.163 de dolari de persoana/zi (847 de euro). Tarifele includ zboruri dus-intors intre Santiago si Ushuaia, o noapte in Santiago si excursii ghidate de naturalisti.

Cruise West, Alaska

Antarctica se face cunoscuta la bordul navei Spirit of Oceanus, transportand 120 de pasageri intre Vancouver si Anchorage incepand cu 14 iulie. Croazierea de 24 de nopti, din care o noapte petrecuta in Anchorage, are tarife minime de la 648 de dolari de persoana/zi (472 de euro) pentru un apartament de pe puntea superioara. Printre porturile vizitate, amintim Metlakalta, Petersburg, Skagway, Sitka, Whittier, Kodiak, Geographic Harbor, peninsula ruseasca Chukotka, Nome.

Pentru lux suprem, se recomanda apartamentul Owner’s Suite, cu balcon privat, la un pret de 1.150 de dolari de persoana/zi (838 de euro). Tarifele contin excursii in fiecare port, ghidate de profesionisti si naturalisti, o noapte in Anchorage si zboruri dus-intors intre Nome si Anchorage.

Regent Seven Seas, Asia

Regent Seven Seas ofera o sansa unica de a vizita indepartata Asie la bordul navei Seven Seas Mariner, care incanta 700 de pasageri timp de 14 nopti pe ruta Osaka/Kobe - Hong Kong. Startul se da pe 26 septembrie, tarifele minime fiind de 588 de dolari de persoana/zi (428 de euro) pentru un apartament la clasa H. Se traverseaza Nagasaki, Pusan din Coreea de sud, Tianjin si Beinjing pentru doua zile, Dalian si Shangai in trei zile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.